Zangers en zangeressen

Vluchtweg zou vluchtweg niet zijn zonder fantastische zangers en zangeressen die het verhaal vertellen met beeld en muziek.

Bo Dudok
Zij speelde twee jaar geleden de hoofdrol in Vluchtweg en mag dat dit jaar weer gaan doen. Bo zit op dit moment op de vooropleiding Dans en heeft veel ervaring met musicaltheater. Dit jaar speelde ze een rol in de jeugdserie Brugklas.

 

Cor Vissers
Cor Vissers is muzikant in hart en nieren. Hij zingt al jaren bij de Redband en Mix (vroeger Sox). Hij doet voor het eerst mee aan Vluchtweg en gaat zich naar eigen zeggen volledig in dit avontuur storten.

 

Alexandra van Riel
Alexandra van Riel zong jarenlang in verschillende bandjes. Nu focust ze zich vooral op haar eigen intiemere muziek waarbij ze zichzelf begeleidt op piano en gitaar.

 

Sam Knoop
Sam Knoop bracht dit jaar zijn eerste single 7 Sloten uit. Hij wordt ook wel de nieuwe Guus Meeuwis genoemd. Sam was ook te zien in Vluchtweg 2015 en kijkt uit naar de opnames dit jaar.

 

Zoë Dudok
Zoë Dudok is het zusje van Bo en treedt dit jaar dus in haar voetsporen. Net als haar zus heeft ze al veel musicalervaring en volgt ze de Podiumklas op het Markenhage College.
Tom Simons

Tom Simons begint in september aan het conservatorium waar hij Zang gaat studeren. Hij deed ervaring op in verschillende schoolmusicals en maakt regelmatig muziek met zijn broers.

Anique Toebak

Anique Toebak is zangdocente en studeert daarnaast logopedie. Ze maakte haar debuut in Vluchtweg 2015. Dit jaar heeft ze een belangrijke rol en daar kijkt ze dan ook enorm naar uit.

Ilonka van Hooydonk

Ilonka van Hooydonk is tot ver buiten Drimmelen bekend als leadzangeres van SOC. Die band hield op met bestaan en nu zingt ze onder andere bij The Steves en Stoot. Vluchtweg 2015 is zo goed bevallen dat ze ook dit jaar weer van de partij is.

Charlotte Ruijtenberg

Charlotte Ruijtenberg is de vaste zangeres van BigBand Djazzkefet uit Wagenberg. Ook zong ze in diverse bands, koren en solo. Zingen zit in haar bloed. Dat talent mag ze ook in Vluchtweg laten horen.

Ellen Verhaard
Niet alle sterren van Vluchtweg zijn zangers of zangeressen. Ook prominente inwoners hebben een rol in dit project. Ellen Verhaard is al jaren betrokken bij allerlei evenementen en stichtingen in onze gemeente. Ze presenteerde onder andere voor Omroep Drimmelen, The Passion en het Ondernemersgala in Terheijden. In Vluchtweg kan ze een andere kant van zichzelf laten zien.

 
Jan-Willem Stoop
We sluiten dit rijtje Drimmelse sterren af met wethouder Jan-Willem Stoop. Ook hij neemt een rol op zich in Vluchtweg. Spreken in het openbaar is hij gewend, maar acteren voor de camera is een nieuwe ervaring.