Welkom

Welkom op de website van Stichting Drimmelen Connect!
Het Vier-5 mei Event voor 2015:

vluchtweg logo
Van de makers van “The Passion Drimmelen”

Op 4 mei was het dan zover !! De uitvoering van ons project Vluchtweg. In de loods van onze geweldige gastheren van Rasenberg Wagenberg hebben we een heel weekend de opbouw beleefd van ons eigen theater. Met man en macht is er gewerkt om onze “vluchtelingen” en de mensen thuis een gedenkwaardige avond te geven. Licht, geluid, podium, stoelen, dranghekken, steigers, camera’s, regiewagen, enorme schermen en natuurlijk een aantal van de beste zangers en zangeressen van Drimmelen en Geertruidenberg werden voorbereid op de avond van 4 mei. de weersvoorspellingen waren super, dus wat kon er nog mis gaan…….. niets dus. Na de traditionele dodenherdenkingen op 4 plaatsen vertrokken ca. 600 mensen met hun koffers en met ieder een deel van de fakkel naar de Wildestraat op Wagenberg. Daar werden hun koffers afgepakt en werden ze gescheiden naar binnen geloodst. Binnen was Vluchtweg al begonnen voor de mensen die niet meegelopen hebben en toen een deel van de lopers ook binnen kwam was de loods prachtig gevuld. Buiten genoten ook een aantal mensen op het grote scherm van het vervolg van Vluchtweg.
Door middel van tevoren opgenomen films, live nieuwsuitzendingen van Ros-D en live gezongen Nederlandstalige popmuziek werd het door Beatrijs Hofland geschreven  verhaal van Eva verteld. rond 22.15 uur hebben we de klok gemanipuleerd en ging het verhaal naar 5 mei om de vrijheid te vieren. De vrijheidsfakkel werd verlicht en onze artiesten sloten af met 2 vrijheidssongs.
Alle medewerkers van dit geweldige project maar zeker ook alle sponsors, met name de fa. Rasenberg, de Gemeente Drimmelen met het project Samen aan de slag, Rabobank Amerstreek met het project Stroomversnellingsfonds, het V-fonds maar ook alle sponsors die bussen, materiaal, lunches tijdens de draaidagen en zelf hun hele huis ter beschikking hebben gesteld danken wij voor hun steun. Het was geweldig !!
Op de fotopagina vindt u een selectie van de foto,s die Antje en Jodie gemaakt hebben.
Heeft u Vluchtweg gemist of als het graag nog een keertje wilt meemaken op deze link kunt u inschrijven voor de DVD die wij in samenwerking met Ros-D aanbieden.

push-button-green-128 Ga naar de foto,s

push-button-green-128 Ga naar dvd bestellen

U hoort nog van ons, reken daar alvast maar op.
Stichting Drimmelen Connect !
Petra Kimmel, Jolanda van Bragt en Theo den Exter

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=H6C14dD6M8w&rel=0]

smsBannerBevrijding